prijzen reportages

Alvast hartelijk gefeliciteerd met uw keuze om te gaan trouwen!

Dat het een bijzondere dag moet gaan worden is logisch. Daar horen uiteraard ook mooie foto’s bij als herinnering om die dierbare momenten nog eens terug te beleven.

Wij zijn van mening dat dit ook betaalbaar moet kunnen.

Maar dat draagt onze naam ook al uit; Fair-Foto.nl

Ons motto is: foto’s voor een faire prijs!

lees verder

Wat kost dan een trouwreportage bij ons? Wij hebben onze prijzen aangepast en vereenvoudigd. Voor het maken van de reportage zelf betaalt u een vast bedrag van 100 euro per uur. Wij gaan de foto’s dan voor u bewerken en plaatsen ze online op een persoonlijke pagina, beveiligd met het wachtwoord van uw keuze. Via deze link kunt u bij onze partner Oypo de foto’s bestellen en afrekenen.  En dat voor zeer schappelijke prijzen. Foto’s al vanaf 85 cent. U betaalt dus alleen voor de foto’s die u bestelt en kunt zelf kiezen op welk materiaal. Op hoogwaardig fotopapier, pasfotosets, canvas doek, zeildoek, forex, plexiglas, aluminium, hout, xpozer, of ander materiaal. Via de link met wachtwoord kunt u en uw familie en vrienden op uw gemak de foto’s uitzoeken.

Oypo is een fotodienst van FujiColor Nederland en fotovaklab en doet voor ons de afhandeling en betaling van de orders. U kunt bij hen op de vertrouwde gebruikelijke manieren betalen. Voor ons is het belangrijk dat dit betalingsverkeer vooral veilig gebeurt en het scheelt ons veel werk, zorgen en kosten door dit uit handen te geven aan hen. Nu hoeven wij ook geen dure contracten met internetkassa’s af te sluiten. Daarnaast verzorgen zij ook gelijk de klantenservice in zowel uw als ons belang.

Met een vast bedrag van 100 euro per uur fotograferen (de tijd van bewerken van de foto’s berekenen wij niet) is voor ons het makkelijkst en voor u het duidelijkst.

Waarvan of hoe u de reportage wilt hebben maakt voor de prijs dus geen verschil.

Wij fotograferen door heel Nederland. Ook Belgie en Duitsland behoort tot de mogelijkheden. Wordt de afstand erg ver, dan berekenen we in overleg met u de reguliere kilometervergoeding.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via telefoon: 06 – 185 49 114 of via het contactformulier.

de contactpagina

You may also like...

Uw e-mail bericht wordt niet gepubliceerd. Naam en e-mail velden zijn verplicht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.