Over ons

Wat doen we?

Voornamelijk publicatie en verkoop van eigen werk; natuur en landschap.

Maar ook trouwreportages, portretfotografie, volwassenen, kinderen, baby’s, groepen, evenementen, sportfotografie.

 

Wij geloven in een fotografie voor een faire prijs. Dat is ons motto.

Wie zijn we?

Sonja

Ik wil me altijd graag verdiepen in het geestelijk welzijn van de mens. Wat niet altijd met woorden gezegd kan worden, kan vaak wel met fotografie.

De lach van onze kleinkinderen, het geluk van een net getrouwd stel, lieve mensen in blijde verwachting; zij hebben een uitstraling die ik vast wil leggen.

Verder vind ik het heerlijk om in het bos te fotograferen omdat een bos diezelfde uitstraling kan veroorzaken, maar dat is een filosofische gedachten van mij.

Andre

Ik ben schrijver en fotograaf. Naast het schrijven van boeken, verkoop ik ook eigen fotowerk als foto decoratie voor huis en tuin. Bijvoorbeeld als canvas, tuinposter of andere wanddecoratie.

Met fotografie ben ik al heel lang bezig. Ik kreeg van mijn vader al een camera toen ik een jaar of 10 was. Toen is de passie en toewijding voor fotografie begonnen. Dit is uitgegroeid van een uitgebreide hobby naar een vak. Ik fotografeer nog steeds met veel plezier en toewijding en kan daar veel van mezelf in kwijt. Ik kan er ook rust in vinden. Naast het maken van foto’s vind ik ook het bewerken ervan erg leuk. Dit geeft me veel voldoening.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Content is protected !!